Historie van Wanrooy

wanrooy-history-0

 

In 1959 startte Johan van Wanrooy een transportbedrijf in het Brabantse Oosterhout. Net als zijn vader vervoerde hij voornamelijk zand en grind in de regio. Het bedrijf groeide gestaag en in 1962 verhuisde het bedrijf naar een nieuwe locatie.

 

 

 

 

wanrooy-history-1

 

Ook ging het bedrijf zich verder toeleggen op andere disciplines, zoals het vervoer van wit- en bruingoed en levensmiddelen voor supermarkten en bakkers. In 1984 verdween de laatste zandauto van het toneel, en door de verdere groei verhuisde het bedrijf opnieuw, maar ook deze locatie werd al snel te klein.

 

 

 

 

wanrooy-history-2

 

In 1989 kwam Paul van Wanrooy het bedrijf versterken, onder zijn invloed maakte de Van Wanrooy groep belangrijke veranderingen door. In 1994 werd het terrein aan de Koopvaardijweg op industrieterrein Weststad aangekocht met uitbreidingsmogelijkheden en vlakbij belangrijke verkeersaders.

 

 

 

 

wanrooy-history-3

 

In 2001 nam Paul van Wanrooy de leiding over van zijn vader en groeide de Van Wanrooy groep verder uit tot een logistiek bedrijf met een complete dienstverlening, dit leidde in 2007 tot de bouw van een nieuw modern warehouse waardoor deze dienstverlening op een nog hoger niveau is gebracht. Samen met onze klanten zullen we blijven ontwikkelen om de logistieke keten verder te optimaliseren.